Εγκαταστάσεις Δαπέδων

Libekat Εγκαταστάσεις Δαπέδων

Εγκαταστάσεις Πλαστικών, PVC, Linoleum , Laminate & Ξύλινων Δαπέδων

 Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εγκατάστασης για μια ποικιλία υλικών δαπέδων, όπως πλαστικό, PVC, linoleum, laminate και ξύλινα δάπεδα. Κατανοούμε ότι το δάπεδο είναι απαραίτητο μέρος οποιουδήποτε ακινήτου και έχουμε την τεχνογνωσία να χειριστούμε όλους τους τύπους εγκαταστάσεων, από μικρές οικιακές εφαρμογές έως μεγάλα εμπορικά και βιομηχανικά έργα.
 Η ομάδα ειδικευμένων επαγγελματιών μας έχει μεγάλη εμπειρία στην εργασία με διαφορετικούς τύπους υλικών δαπέδων και μπορεί να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες κάθε έργου. 

Εγκαταστάσεις Πλαστικών, PVC, Linoleum , Laminate & Ξύλινων Δαπέδων Libekat1
Βιομηχανικά Δάπεδα & Ράμπες Libekat

Βιομηχανικά Δάπεδα & Ράμπες

 Η εταιρεία αναλαμβάνει εγκαταστάσεις βιομηχανικών δαπέδων και ραμπών. Κατανοούμε ότι τα βιομηχανικά δάπεδα και οι ράμπες απαιτούν συγκεκριμένα υλικά και σχέδια για να αντέχουν τα βαριά μηχανήματα, την κυκλοφορία με τα πόδια και άλλες απαιτήσεις βιομηχανικών περιβαλλόντων.

 Η ομάδα ειδικευμένων επαγγελματιών μας έχει εκτεταμένη εμπειρία στην εργασία με διαφορετικούς τύπους βιομηχανικών δαπέδων και υλικών ράμπας, συμπεριλαμβανομένων επικαλύψεων σκυροδέματος, εποξειδικής και πολυουρεθάνης. Μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για να καλύψουμε τις μοναδικές ανάγκες κάθε έργου, από μικρές εγκαταστάσεις παραγωγής έως μεγάλες αποθήκες και κέντρα διανομής.

Δάπεδα Εποξειδικά & Πολυουρεθάνης

 Τα εποξειδικά και τα δάπεδα πολυουρεθάνης είναι δύο δημοφιλείς επιλογές για επαγγελματικά και βιομηχανικά δάπεδα. Τα εποξειδικά δάπεδα κατασκευάζονται με την ανάμειξη δύο συστατικών – ρητίνης και σκληρυντικού – για να δημιουργηθεί μια ισχυρή, ανθεκτική επιφάνεια. Είναι γνωστά για το γυαλιστερό φινίρισμά τους, την αντοχή στα χημικά και τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης. Τα εποξειδικά δάπεδα χρησιμοποιούνται συνήθως σε αποθήκες, εργοστάσια και εκθεσιακούς χώρους.
 Τα δάπεδα πολυουρεθάνης κατασκευάζονται με ανάμιξη ρητίνης πολυουρεθάνης με σκληρυντικό και εφαρμογή σε προετοιμασμένη επιφάνεια. Προσφέρουν παρόμοια πλεονεκτήματα με τα εποξειδικά δάπεδα, όπως υψηλή αντοχή και αντοχή στις χημικές ουσίες, αλλά έχουν επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι πιο ευέλικτοι και επομένως μπορούν να αντέχουν καλύτερα τις κρούσεις και τις εκδορές

Δάπεδα Εποξειδικά & Πολυουρεθάνης Libekat
Γεμίσματα Δαπέδων με Περλομπετόν & Αφρομπετόν Libekat

Γεμίσματα Δαπέδων με Περλομπετόν & Αφρομπετόν

 Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παροχή λύσεων πλήρωσης δαπέδων υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας Περλομπετόν & Αφρομπετόν. Με πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο, έχουμε αναπτύξει τεχνογνωσία στη χρήση αυτών των υλικών για τη δημιουργία ανθεκτικών και ελκυστικών δαπέδων για μια σειρά εφαρμογών.
Η ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών μας είναι εκπαιδευμένη να προετοιμάζει επιφάνειες, να αναμειγνύει τα υλικά και να τα εφαρμόζει για να εξασφαλίζει λείο και επίπεδο φινίρισμα. Κατανοούμε τη σημασία της προετοιμασίας της επιφάνειας και προσέχουμε πολύ να διασφαλίσουμε ότι η εργασία μας είναι υψηλού επιπέδου.
Στην εταιρεία μας, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά μας και προσπαθούμε να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας σε κάθε έργο.

Libekat Κατασκευαστική

  Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη, και είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να ακούμε από τους πελάτες μας.

  Για να έρθετε σε επαφή μαζί μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπό μας, να μας στείλετε ένα email ή να μας τηλεφωνήσετε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να απαντήσουμε στο μήνυμά σας το συντομότερο δυνατό και να σας παρέχουμε τη βοήθεια που χρειάζεστε.

  Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να συνεργαστείτε μαζί μας. Εκτιμούμε τα σχόλιά σας και ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς.